AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde asker görmek

Kahve falında evinde asker görmek

Kahve falında evinde asker görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, kendine döneceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde asker gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında evinin önünde asker görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında evinde asker görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, vaaz ve nasihate tabir olunur.

Kahve falında evine asker geldiğini görmek değer göreceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Kahve falında evin önünde asker görmek tüm isteklerine kavuşacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde asker görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evin etrafında asker görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kızın askere gitmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında asker olup yaralanmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir