AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup yaralanmak

Kahve falında asker olup yaralanmak

Kahve falında asker olup yaralanmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker olup yaralanmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz en verimli yolu bulmanızda size rehberlik edebilir.

Kahve falında asker olup yaralanmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerde yaralanmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerde yaralandığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında sırtı yara görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında alında yara görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç derisinde yaralar görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir