AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde asker görmek

Kahve falında evinin önünde asker görmek

Kahve falında evinin önünde asker görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde asker gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında evin önünde asker görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin önünde asker görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünde yılan görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında evin önünde su görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde ayakkabılar görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, arkasından iyi konuşulacağına delalettir.

Kahve falında evin önünü kalabalık görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında evin önünde ayakkabı görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evin önünde çukur görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir