AnaSayfa / Genel / Kahve falında antep fıstık yemek

Kahve falında antep fıstık yemek

Kahve falında antep fıstık yemek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, iyi anlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antep fıstık yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler veya sis perdesi dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında antep fıstığı yemek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında antep fıstık yemek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek hileli bir işle karşılaşılacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek hiçbir sorun yaşamayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek çok büyük hayır duaları alacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında antep fıstığı görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu antep fıstığı görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir