AnaSayfa / Genel / Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sorunların tarihe karışacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, can sıkıntısının geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında antep fıstık yemek insanlar tarafından sevileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstığı yemek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalettir.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek geçmişi unutup geleceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında taze antep fıstığı görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir