AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze antep fıstığı görmek

Kahve falında taze antep fıstığı görmek

Kahve falında taze antep fıstığı görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında taze antep fıstığı gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek hastalıkların biteceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze antep fıstığı görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında antep fıstığı yemek zorluğa ve darlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek kalp kıracağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında antep fıstığı görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında antep fıstık yemek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet eder.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir