AnaSayfa / Genel / Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu antep fıstığı görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında antep fıstığı görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze antep fıstığı görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ailesini utandırmayacağına delalet eder.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir