AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstünde ev görmek

Kahve falında evin üstünde ev görmek

Kahve falında evin üstünde ev görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, yüksek mertebeye geleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, borç batağına düşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde ev gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Kahve falında evin üstünde ev görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek yeni bir işe gireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evin üstünü görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evin üstünde uçak görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin üstünden düşmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstünü açık görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine delalettir.

Kahve falında evin üstünde mezar görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına inanılır.

Kahve falında evin üstünde olmak toplumda iyi bir yer edineceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir