AnaSayfa / Genel / Kahve falında antep fıstığı almak

Kahve falında antep fıstığı almak

Kahve falında antep fıstığı almak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antep fıstığı almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Kahve falında antep fıstığı almak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek bir akrabadan hata görüleceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek sosyal çevrenin değiştirileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına alamet eder.

Kahve falında antep fıstığı görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir