AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin perdesini görmek

Kahve falında evin perdesini görmek

Kahve falında evin perdesini görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, canının sıkılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin perdesini gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret eder.

Kahve falında evine perde asmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evin perdesini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak herhangi bir sorun yaşamayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine delalettir.

Kahve falında cam ve perde görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camda beyaz perde görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ev perdesi görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dantel perde görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir