AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünü sulamak

Kahve falında evin önünü sulamak

Kahve falında evin önünü sulamak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, şükredeceğine, üzgün olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünü sulamak gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında evin önünü sulamak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünü sulamak işinde yükseleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünde deniz görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde çok ayakkabı görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin önünde mezar görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde ayakkabılar görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde siyah araba görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde asker görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir