AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde araba görmek

Kahve falında evin önünde araba görmek

Kahve falında evin önünde araba görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünde araba gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Kahve falında evin önünde araba görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında evin önünde beyaz araba görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, isteklerine kulak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünde siyah araba görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde araba görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada önde oturmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işarettir.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir