AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde bayrak görmek

Kahve falında evin önünde bayrak görmek

Kahve falında evin önünde bayrak görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, düşmanlıkların biteceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde bayrak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında evin önünde bayrak görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine bayrak asmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde bayrak görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde deve görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evin önünü görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünde göl görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünde kar görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde toprak görmek kazancın gittikçe azalacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir