AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde balık görmek

Kahve falında evin önünde balık görmek

Kahve falında evin önünde balık görmek şifa göreceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin önünde balık gördüyseniz:

  • İlginç şekilde elinize geçecek veya ortaya çıkacak olan bilgiler veya haberler, her ne kadar çok hoş olmasa da veya oldukça ilginç bir zamanda yüzünü gösterse de, işinize yarayabilir.

Kahve falında evin önünde balık görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde ateş görmek geçiminin kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde araba görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünü yıkamak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında suyla evin önünü yıkamak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde at görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında evin önünde kum görmek daha iyi yerlere geleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin önünde deve görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir