AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde mezar görmek

Kahve falında evinin önünde mezar görmek

Kahve falında evinin önünde mezar görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, en büyük acılarının dineceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında evinin önünde mezar gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Kahve falında evin önünde mezar görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evinin önünde mezar görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ev önünde mezar görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına inanılır.

Kahve falında evin önünde köpek görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin önünü temizlemek kazancını günden güne daha da arttıracağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünü temizlemek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sorunlarının yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünü süpürmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında evinin önünde su görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir