AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde düğün görmek

Kahve falında evin önünde düğün görmek

Kahve falında evin önünde düğün görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hasret ve özlem gidereceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde düğün gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Kahve falında evinin önünde düğün görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde düğün görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde düğün görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet eder.

Kahve falında evinin önünde göl görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde köpek görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünü görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin önünü deniz görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında evin önünde toprak görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir