AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde ayakkabı görmek

Kahve falında evinin önünde ayakkabı görmek

Kahve falında evinin önünde ayakkabı görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin önünde ayakkabı gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında evin önünde ayakkabılar görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde çok ayakkabı görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde ayakkabı görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evinin önünde ayakkabı görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında evin önünde bir sürü ayakkabı görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının önünün yırtıldığını görmek sıkıntılarına ortak olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek sonunda mutlu olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde siyah ayakkabı görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir