AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kapı görmek

Kahve falında kırık kapı görmek

Kahve falında kırık kapı görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kapı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında kırık çelik kapı görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kırık ev kapısı görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin kapısını kırık görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık kapı görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir