AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kırık görmek

Kahve falında kapı kırık görmek

Kahve falında kapı kırık görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, ticaretin büyüyeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kırık gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak gitmediği yerlere gideceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık demir kapı görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kapının kırık olduğunu görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına alamet eder.

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek aylık gelirinin artacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek kişinin rahat edeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kırık görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kırık çelik kapı görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir