AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kırık kapı görmek

Kahve falında eski kırık kapı görmek

Kahve falında eski kırık kapı görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, mutsuz ve hasta olacağına, yeni planlar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski kırık kapı gördüyseniz:

  • Özel problemleriniz ne yapıp yapamayacağınızı belirliyor olabilir.

Kahve falında eski kırık kapı görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ev kapısı görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık çelik kapı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, fakirliğinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin kapısını kırık görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek geçim derdi çekmeyeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında kırık kapı görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine inanılır.

Kahve falında evin kapısını kırık görmek kafasının sakinleşeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık demir kapı görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir