AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısından çıkmak

Kahve falında evin kapısından çıkmak

Kahve falında evin kapısından çıkmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, büyük zararlar getireceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evin kapısından çıkmak gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında evin kapısından çıkmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında dar kapıdan çıkmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında cami kapısından çıkmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bahçe kapısından çıkmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, başarılarının bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında açık kapıdan çıkmak toplum içindeki değerinin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kapıdan girip çıkmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının üstüne çıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul kapısından çıkmak maddi güç elde edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir