AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıdan girip çıkmak

Kahve falında kapıdan girip çıkmak

Kahve falında kapıdan girip çıkmak kendi işine kavuşacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıdan girip çıkmak gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kapıdan dışarı çıkmak arzuların yerine geleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe kapısından çıkmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıdan girip çıkmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının üstüne çıkmak hayatın düzene gireceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına yorulur.

Kahve falında evin kapısından çıkmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul kapısından çıkmak kurulu düzenin yıkılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami kapısından çıkmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan çıkmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bundan güç ve cesaret alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir