Kahve falında evin kapısında ayakkabı görmek

Kahve falında evin kapısında ayakkabı görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin kapısında ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında evin kapısında ayakkabı görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde siyah ayakkabı görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde çok ayakkabı görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıya ayakkabı koymak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir