AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı değiştirmek

Kahve falında kapıyı değiştirmek

Kahve falında kapıyı değiştirmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, canının sağ olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kapının kilidini değiştirmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni mekânlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev kapısının değiştiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini değiştirmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı değiştirmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı değiştirmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının yerini değiştirmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir