AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının yerini değiştirmek

Kahve falında kapının yerini değiştirmek

Kahve falında kapının yerini değiştirmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında kapının yerini değiştirmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kapı değiştirmek afiyette olacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının kilidini değiştirmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında kapı değiştiğini görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek acıların ve gözyaşının dineceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev kapısını değiştirmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir