AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle yufka açmak

Kahve falında anneyle yufka açmak

Kahve falında anneyle yufka açmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kazancın daha da arttırılacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında anneyle yufka açmak gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Kahve falında anneyle yufka açmak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalettir.

Kahve falında yufka açmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, şansın yüze güleceğine işarettir.

Kahve falında yufka açmak ve pişirmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yufka ekmek açmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yufka ekmeği açmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamurdan yufka açmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak maddi açıdan ferahlamaya, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin mezarını açmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir