AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka açmak

Kahve falında yufka açmak

Kahve falında yufka açmak kişinin her işi severek yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Kahve falında yufka açmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler, iş arkadaşlarınız, içerisinde yaşadığınız gruplar veya genel anlamda dünyamız için faydalı çalışmalar yapabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz.

Kahve falında anneyle yufka açmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yufka açmak ve pişirmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında hamurdan yufka açmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yufka ekmek açmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yufka ekmeği açmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalettir.

Kahve falında yufka açmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçta yufka pişirmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka kırıntısı görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir