AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaydanlığa su doldurmak

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çaydanlıktan su içmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine inanılır.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çaydanlıkta su kaynatmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çaydanlık çay demlemek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak çaydanlık görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında mavi çaydanlık görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Kahve falında porselen çaydanlık görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir