AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine dolu yağdığını görmek

Kahve falında evin içine dolu yağdığını görmek

Kahve falında evin içine dolu yağdığını görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Kahve falında evin içine dolu yağdığını görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük dolu yağdığını görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir