AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine çadır kurmak

Kahve falında evin içine çadır kurmak

Kahve falında evin içine çadır kurmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bereketin eksileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında evin içine çadır kurmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda önünüzde açılan yolda yürümeniz gerekebilir.

Kahve falında evin içine çadır kurmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına inanılır.

Kahve falında dağa çadır kurmak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çadır kurmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çadır kurmak çok büyük kazançlar getireceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda çadır kurmak afiyette olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çadırda kalmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında araba çadırı görmek korkularından kurtulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çadır görmek karlı işlere gireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir