AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa çadır kurmak

Kahve falında dağa çadır kurmak

Kahve falında dağa çadır kurmak kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, duaların kabul göreceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kendini toparlayamayacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağa çadır kurmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteseler de, sizin yön göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında dağa çadır kurmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çadır kurmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına inanılır.

Kahve falında çadır kurmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine çadır kurmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda çadır kurmak zenginliğinin süreceğine, her zaman çok üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında çadırın yandığını görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıl çadır görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze çadırı görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir