AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çadır görmek

Kahve falında siyah çadır görmek

Kahve falında siyah çadır görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kazancının artacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına işarettir.

Kahve falında siyah çadır gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında siyah çadır görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta çadır görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze çadırı görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, satışların düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük çadır görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu çadır görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene çadırı görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızılay çadırı görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ormanda çadır kurmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir