AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek rütbenin yükseleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi sahibi olabilmek için amansız bir ihtiyaç içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek işlerinin zarara uğrayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına yorulur.

Kahve falında kavanozun içinde balık görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek halsizleşeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir