AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün içinde kurbağa görmek

Kahve falında sütün içinde kurbağa görmek

Kahve falında sütün içinde kurbağa görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet eder.

Kahve falında sütün içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek şeyler öğrenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sütün içinde kurbağa görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sevinç dolu haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ev içinde kurbağa görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında su içinde kurbağa görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde kurbağa görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir