AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde su görmek

Kahve falında evin içinde su görmek

Kahve falında evin içinde su görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde su gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Kahve falında evin içinde berrak su görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında evini su içinde görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin içinde su görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinden su aktığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde çamurlu su görmek hayırlı bir hayat süreceğine, ayrılık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evin içinden su çıktığını görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir