AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini su içinde görmek

Kahve falında evini su içinde görmek

Kahve falında evini su içinde görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında evini su içinde gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında evin içinden su aktığını görmek eğleneceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde su görmek ferah bir eve geçileceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin sular içinde görmek ticarette ilerleyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kirli su görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini su içinde görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zarar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde çamurlu su görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir