AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde çok kedi görmek

Kahve falında evin içinde çok kedi görmek

Kahve falında evin içinde çok kedi görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, güzel huylarının değişeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde çok kedi gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında evin içinde kediler görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kedi görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde siyah kedi görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kedi köpek görmek dertlerden kurtulmaya, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kara kedi görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi kovalamak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde yavru kedi görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, hacetinizin giderilmesine yorulur.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir