AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaşmış saç görmek

Kahve falında dolaşmış saç görmek

Kahve falında dolaşmış saç görmek isteklerinin erteleneceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolaşmış saç gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Kahve falında saçının dolaştığını görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında saçın dolaşmasını görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, hem ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dolaşmış saçı açmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Kahve falında dolaşmış saç görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında saçların dolaştığını görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında suya doymamak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı alamet etmektedir.

Kahve falında farenin üzerinde dolaştığını görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında açı doyurmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir