AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzun içinde balık görmek

Kahve falında buzun içinde balık görmek

Kahve falında buzun içinde balık görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, getirisinden daha fazla olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında buzun içinde balık gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Kahve falında buzun içinde balık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde buz görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde buz görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz içinde yüzmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında buzun içinde yüzmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzda balık görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzda balık tutmak çok büyük destek vereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir