AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafı süpürmek

Kahve falında etrafı süpürmek

Kahve falında etrafı süpürmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, bol muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı süpürmek gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Kahve falında etrafı süpürmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında etrafı süpürdüğünü görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafa su dökmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında evin etrafında polis görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafa pislemek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında etrafa para saçmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı sarılmak para ve zaman ayıracağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir