AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar çatlaması görmek

Kahve falında duvar çatlaması görmek

Kahve falında duvar çatlaması görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, çıkmaza düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında duvar çatlaması gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Kahve falında duvarları çatlamış ev görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek aşkının da kalıcı olacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek ileriye gideceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlayan duvar görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar çatlaması görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer çatlaması görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudak çatlaması görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında çatlayan bina görmek kızına daima sahip çıkacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir