AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarında yazı görmek

Kahve falında evin duvarında yazı görmek

Kahve falında evin duvarında yazı görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hastalıkların sona ereceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarında yazı gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında evin duvarında yazı görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda yazı görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında duvara yazı yazmak hayırlı bir terfi alınacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda yazı okumak rahata erileceğine, barış için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında duvar yazısı görmek mutluluğunun zedeleneceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında duvarda kuran yazıları görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir