AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda yazı okumak

Kahve falında duvarda yazı okumak

Kahve falında duvarda yazı okumak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, rızıksız kalacağına, barış için adım atacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında duvarda yazı okumak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında duvarda yazı okumak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalettir.

Kahve falında duvara yazı yazmak kapanan bütün kapıların açılacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar yazısı görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda yazı görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hastalığın biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında yazı görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, yolculuğa yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda kuran yazıları görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir