AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarında böcek görmek

Kahve falında evin duvarında böcek görmek

Kahve falında evin duvarında böcek görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarında böcek gördüyseniz:

  • Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Kahve falında evin duvarında böcekler görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında evin duvarında böcek görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında duvardan böcek toplamak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda böcek görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda yürüyen böcek görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarlarda böcek görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına inanılır.

Kahve falında duvarda böcekler görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir