AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan böcek toplamak

Kahve falında duvardan böcek toplamak

Kahve falında duvardan böcek toplamak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, istediği yola çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, yüzünün gülmeye başlayacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında duvardan böcek toplamak gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Kahve falında duvardan böcek toplamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalettir.

Kahve falında duvarda yürüyen böcek görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda böcek görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında duvarda böcekler görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, tabiri caizse can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarlarda böcek görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında evin duvarında böcekler görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hane içine ay doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarında böcek görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir