AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda böcek görmek

Kahve falında duvarda böcek görmek

Kahve falında duvarda böcek görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında duvarda böcek gördüyseniz:

  • Hayal ettiğiniz şekilde olmasa da belli bir değişikliğin veya bazı hırslarınızın peşinden gidebilme şansının doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında duvardan böcek toplamak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda böcek görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarında böcek görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda böcekler görmek büyük zorluklar yaşayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda yürüyen böcek görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında duvarda böcek öldürmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarında böcekler görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir