AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dağıldığını görmek

Kahve falında evin dağıldığını görmek

Kahve falında evin dağıldığını görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, bereket ve zenginlik olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin dağıldığını gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında evinin dağıldığını görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet eder.

Kahve falında evin dağıldığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına inanılır.

Kahve falında saçının dağıldığını görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ailenin dağıldığını görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncukların dağıldığını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafetlerin dağıldığını görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eşyalarının dağıldığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, nitelik ve farklılık geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir