AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek rahat bir hayat yaşayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulur.

Kahve falında evdeki eşyaların dağıldığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin dağıldığını görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih dağıldığını görmek kazançlı işlere gireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında saçının dağıldığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında boncukların dağıldığını görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın dağıldığını görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında beynin dağıldığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir