AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailenin dağıldığını görmek

Kahve falında ailenin dağıldığını görmek

Kahve falında ailenin dağıldığını görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, onlar için çabalayacağına, ufkunun açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ailenin dağıldığını gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında ailenin dağıldığını görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncukların dağıldığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin dağıldığını görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih dağıldığını görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında eşyalarının dağıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetlerin dağıldığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza rivayet eder.

Kahve falında saçının dağıldığını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir