AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncukların dağıldığını görmek

Kahve falında boncukların dağıldığını görmek

Kahve falında boncukların dağıldığını görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, tatsızlık olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında boncukların dağıldığını gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında boncukların dağıldığını görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında arabanın dağıldığını görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafetlerin dağıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının dağıldığını görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında evdeki eşyaların dağıldığını görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine yorulur.

Kahve falında evin dağıldığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında eşyalarının dağıldığını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir